Tervezés. Előnézet. Nyomtatás. Mindez a telefonjáról, a vadonatúj M211 címkenyomtatóval

A Brady Corporation új M211 címkenyomtatója egy könnyű, robusztus és hordozható készülék, amely kábelek és részegységek azonosításához előre méretezett és folytonos címkékre is képes nyomtatni. Akár komplex címkék is készíthetők vele, amelyek a telefonról megtervezhetők, megtekinthetők és kinyomtathatók.

Címkézzen a telefonjával

Az új M211 címkenyomtató bármilyen övre könnyedén felcsíptethető. Bluetooth segítségével zökkenőmentesen csatlakoztatható okostelefonhoz, amelyről a Brady Express Labels alkalmazással vezérelhető. Az alkalmazással gyorsan tervezhetők, megtekinthetők és nyomtathatók címkék, és akár táblázatokból is integrálhatók adatok. Ma egyetlen más telefonos címkenyomtató sem rendelkezik az M211 címketervezési képességeivel.

Tesztelt minőségi címkék

A tervek elmenthetők és megoszthatók a kollégákkal, a helyszínen vagy az irodában is.

A belépőszintű hordozható címkenyomtatók között egyedinek tekinthető az M211 képessége, hogy folytonos és előre méretezett címkékre is képes nyomtatni. A Brady 90+ különböző címkekazettát kínál az M211 felhasználóinak.

Ezek között általános és speciális, az adott alkalmazásban nagy megbízhatóságra tervezett címkék is vannak.

A Brady műszaki adatlapjain megtalálhatók a címketesztek eredményei, amelyek során a különböző típusú sík és ívelt felületekhez való tapadást, valamint a nyomat párának, horzsolásnak, hőnek, hidegnek, időjárásnak és más hatásoknak való ellenállását értékelték.

.

<< Videó megtekintése

Ellenálló és könnyen használható

Az új M211 címkenyomtató akár 300 címkét is képes kinyomtatni egyetlen akkumulátortöltéssel. Mindezt úgy, hogy az extrém hordhatóság érdekében csak 0,5 kg súlyú és kompakt kialakítású. Ugyanakkor az M211 egy strapabíró készülék.

A tesztek azt mutatják, hogy ez a kis nyomtató kibírja az 1,8 méterről való leesést, a 110 kg-os összezúzást és a katonai specifikációknak megfelelő ütéseket. Amellett, hogy szinte minden munkakörülményt túlél, az M211 a fogyóanyag gyors helyszíni cseréjét biztosító behelyez-rögzít-nyomtat címkekazettákkal működik.

A M211 nyomtató megismerése >>

Címkekészítés egy koppintásnyira

Váltson mobil használatra, és érjen el több beállítást az Express Labels alkalmazással. Amikor az Express Labels mobilalkalmazást használja egy egyszerű, ugyanakkor intuitív szoftvert használ. Kézmozdulatokon alapuló érintőképernyős technológiája optimalizálja a címkekészítést, és gyorsabbá és pontosabbá teszi az objektumok átméretezését és beállítását. A natív billentyűzet természetessé teszi a gépelést, így a feladat gyorsan elvégezhető. Igény szerint és bárhol elérhető, a telephelyen vagy attól távol is.

Fedezze fel az Express Labels további lehetőségeit

W.H. Brady nv Mo-i KKK

Magyarország 2040 Budaörs, Liget u. 3/2
Tel: +36 23 500 275
E-mail: Central_Europe@bradycorp.com

www.brady.hu