Intelligens egységellátás, interakció és azonosítás

Megbízható kétfrekvenciás UHF és NFC RFID-címkék

.

A Brady Corporation egy új, nagy megbízhatóságú kétfrekvenciás RFID-címkét vezet be, amely kombinálja az UHF és NFC RFID-technológiák előnyeit.

A cégek egyetlen címkével javíthatják a termékek és egységek ellátásilánc-menedzsmentjét, azonosítását és a végfelhasználók interakcióját.

.

Vizualizálja az előnyt: Infografika kérése >>

A termékellátás, az interakció és az azonosítás javítása

.

Kövessen nyomon és kapcsolódjon szinte bármilyen egységhez vagy termékhez egyetlen megbízható és ipari minőségű kétfrekvenciás, UHF és NFC RFID-technológiájú címkével.

.<< Tekintse meg működés közben

Találjon meg egyszerre több egységet távolról, és férjen hozzá további információkhoz közelről.

Bárhol könnyen hozzáadhat további adatokat az egységekhez, beleértve a gyártási és karbantartási bejegyzéseket, szállítási dátumokat, termék kézikönyveket, hitelesítési adatokat vagy jótállási információkat is.

.

Kibővített termékrealitás

.

Egyszerűen érintse meg a címkét egy NFC-kompatibilis okostelefonnal az adatok olvasásához és írásához. A kétfrekvenciás RFID-címkével ellátott termékeknél vagy egységeknél a teljes ellátási lánc részt vehet a visszakövetési programokban, az alkatrészgyártástól, összeszereléstől, logisztikától a forgalmazáson át a telepítőkig, karbantartókig és végfelhasználókig. A hozzáadott adatok kódokat, online információkra vagy adatbázisokban tárolt dokumentumokra mutató hivatkozásokat tartalmazhatnak.

.

Gyors készletkezelés

A hordozható vagy rögzített UHF RFID-beolvasókkal többféle felcímkézett termék és egység számlálható meg és azonosítható egyszerre, akár 11 méter távolságból. A jelek nem igényelnek közvetlen rálátást, ami jelentősen növeli a készletkezelési sebességet
és a rugalmasságot. A releváns visszakövethetőségi adatok beolvasott elemenként is gyorsan elérhetők, és a beolvasók a megfelelő elemekhez irányíthatják a szakembereket.

.

További termékinformáció kérése >>

.

Brady Magyarország

Central_Europe@bradycorp.com

www.brady.hu