.

.

Az Ontex magas szintű biztonságot és hatékonyságot kívánt elérni a gépek karbantartási beavatkozásai során.

.

Az Ontex gépeihez optimális karbantartási biztonságot és sebességet biztosító, hatékony kizárási / kitáblázási eljárásokat vezetett be a belgiumi Buggenhoutban.

.

Olvassa el a teljes esettanulmányt, és ismerje meg a megoldást a BRADY oldalán.

Megoldás

Egy arra szakosodott forgalmazóval közösen a Brady szakértő biztonsági eljáráskészítő szolgáltatása, a LINK360 biztonsági eljáráskészítő szoftver, valamint a kizárás/kitáblázás munkahelyi megvalósításához szükséges eszközök és lakatok használatát javasolta.

Először az arra szakosodott forgalmazó partner és a Brady Corporation szakértői ellátogattak az Ontex belgiumi Buggenhoutban található telephelyére, hogy hatékony, a legjobb gyakorlatnak megfelelő és gépspecifikus kizárási eljárásokat állítsanak össze. Ezek az eljárások a biztonság növelése és a munkahelyi balesetek megelőzése érdekében lehetővé teszik a gép minden energiaforrásától való teljes körű elszigetelését a karbantartási beavatkozások során.

A gépekkel kapcsolatos biztonsági eljárások egyszerű jóváhagyására, másolására, szerkesztésére, kommunikációjára és méretezésére használható LINK360 szoftver segítségével mintegy 350 eljárás készült az Ontex érintett egységeinek. A Brady az Ontex specifikációinak megfelelően egyedivé alakította a LINK360 kinézetét és működését, színkódolást és a speciális nyelvválasztást vezetett be. Az eljárások lépéseit az Ontex Buggenhouti egységében készített fotók szemléltetik a szoftverben, így az alkalmazottak minden gépnél gyorsan felismerhetik, megtalálhatják és kizárhatják a megfelelő energiaszabályozási pontokat.

Az ügyfél által jóváhagyott kizárási eljárások alapján a forgalmazó és a Brady az Ontex speciális követelményeinek megfelelő lakat- és kulcscsomagot állítottak össze. Ez átgondoltan összeállított kulcshierarchiákat tartalmazott, a kezelési szintek szerinti mester- és nagymesterkulcsokkal a különböző típusú lakatokhoz. Az Ontex villanyszerelőinek például az áramütések elleni védelmet segítő nejlonkengyeles lakatot ajánlottak, míg más részlegeknél az acélkengyellel szerelt lakatokat részesítették előnyben. Minden szakember kinyithatja és eltávolíthatja a saját lakatját, amikor elvégezte a munkáját. A csapatvezetők a csapatukhoz tartozó mindegyik lakatot ki tudják nyitni, a helyi biztonsági vezető pedig – egy külön eljárást követően – szükség esetén minden lakatot kinyithat.

A forgalmazó partner támogatásával a Brady a kizáró eszközöket és a SafeKey lakatokat is biztosította az Ontex munkahelyi kizárási eljárásaihoz. A SafeKey lakatok a legtöbb kulcs- és zárkombinációt kínálják a piacon, és a legnagyobb lakatkészlettel és több mesterkulcsszinttel jövőbiztos kizárási/kitáblázási megközelítést jelentenek.

.

Hatékony kizárási program 4 lépésben >>

.

.

.

.

.

A SafeKey lakatok egyedi gravírozott sorszámot kaptak, és 10 lakatot tartalmazó dobozokban lettek leszállítva

Eredmények: Biztonságos és hatékony kizárás/kitáblázás

Az Ontex Buggenhout immár a helyszínen készített fotókkal illusztrálva, hatékonyan tudja kommunikálni az optimális kizáró eszközök használatát a gépspecifikus többlépéses kizárási eljárások során. A könnyen betartható, jóváhagyott eljárások növelik a karbantartás biztonságát, sebességét és hatékonyságát. A vezetőség egy központi, digitális helyről egyszerűen szerkesztheti, hagyhatja jóvá és teheti közzé a változásokat. Ezután kinyomtathatók és a megfelelő gépekre rögzíthetők, de az alkalmazottak számára táblagépen vagy okostelefonon keresztül közvetlenül is elérhetők a digitálisan jóváhagyott eljárások.

Szerezze meg kizárási/kitáblázási útmutatónkat!

BRADY Magyarország

www.brady.hu