Az élelmiszerek és az alkalmazottak biztonságának növelése csőjelölőkkel

Olvassa el, hogyan segített Brady a Woodlands Dairy-nek az élelmiszerbiztonság, a munkahelyi biztonság és a hatékonyság optimalizálásában megbízható és teljes mértékben megfelelő címkékkel és csőjelölőkkel.

A Woodlands Dairynek olyan minőségi csőjelölőkre és azonosítási megoldásra volt szüksége, ami hőnek, hidegnek és folyadékoknak való kitettség esetén sem fakul ki.

De a megoldásnak mindenek előtt toxinoktól mentesnek kell lennie és teljesen meg kell felelnie az élelmiszer-biztonsági előírásoknak.

.

Megoldások: Hosszú ideig a helyükön maradó és jól olvasható, az előírásoknak megfelelő csőjelölők és jelzések

A Brady munkatársai többször is meglátogatták a Woodlands Dairyt, hogy a felsővezetéssel közösen megvitassák, hogyan optimalizálható az azonosítási megoldásokkal az élelmiszer- és munkahelyi biztonság, valamint a működési hatékonyság.

A csőjelölők alapvető fontosságúak a munkahelyi biztonság szempontjából, mivel képesek gyorsan felfedni a csövek rejtett tartalmával összefüggő esetleges kockázatokat.

A Brady az élelmiszer- és italgyártás számára kifejlesztett egyedi csőjelölő anyagainak használatát javasolta, amelyek megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírások higiéniai és biztonsági követelményeinek. Nem mérgező anyagból készülnek, és stabilan rögzítve maradnak a hőnek, hidegnek és folyadékoknak kitett csővezetékeken.

A csőjelölők színe és az azokra nyomtatott szöveg azonnal és a megfelelő helyen tájékoztatja az alkalmazottakat a potenciális veszélyekről, és például egy szelep kinyitása előtt jelzi a szükséges védőfelszerelések használatát és a megfelelő óvintézkedéseket.

A létesítmény egy részének átalakítása után a Woodlands Dairy a padlójelölők használatáról is azonnal döntést hozott. A padlójelölőkkel vizuális tájékoztatással jól kiegészített munkahely hozható létre, ami nagyobb hatékonyságot és biztonságot eredményez. A Brady a kimagaslóan megbízható ToughStripe padlójelölő szalag használatát javasolta. Ez a szalag ellenáll a sűrű gyalogos- és a könnyű járműforgalomnak, nincs száradási ideje, és a festékkel ellentétben nem bocsát ki az élelmiszergyártást esetleg veszélyeztető vegyi anyagokat vagy gőzöket.

A Woodlands Dairy emellett a Brady BMP21-PLUS kompakt kézi címkenyomtatóit is használja a biztonságos és hatékony azonosítás folyamatos támogatásához a létesítményben.

A BMP21-PLUS ideális kábelek és alkatrészek azonosításához, beleértve az elektromos panelekben található kapcsolókat és biztosítékokat is.

Egy egyértelmű és megbízható címke gyorsan megmutatja, mely áramkörökhöz tartoznak az egyes biztosítékok, így minimálisra csökkenti a hiba előfordulását. A Brady a Woodlands Dairyvel közösen a B-595 vinilcímkéket választotta.

A B-595 egy sokoldalú azonosító címke, ami jól tapad az acélhoz, a porszórt és texturált felületekhez, a polipropilénhez és az üveghez is.

A szabadon levő kábelek az ultranagy tartósság és nagyobb élelmiszer-biztonság érdekében rozsdamentes acél jelölőkkel és kábelkötözőkkel lettek azonosítva. Ha ezek a jelölők estlegesen az élelmiszerek alapanyagaiba kerülnek, fémdetektorokkal könnyen kimutathatók.

.

Eredmények: Optimalizált élelmiszer- és munkahelyi biztonság, valamint hatékonyság

A Woodlands Dairy a létfontosságú információkat a szükséges helyen egyértelműen megjelenítő és az előírásoknak teljes mértékben megfelelő címkékkel és csőjelölőkkel optimalizálta az élelmiszer- és munkahelyi biztonságot, valamint a hatékonyságot.

„Ez egy igazán jó termék”, mondta Theo Oosthuizen, a Woodlands Dairy vezető technikusa. „Korábban más csőjelölőket használtunk, de azok egy idő után kifakultak. Egyértelműen javaslom, hogy a jövőben is a Brady termékeit használjuk.”

 

Vegye fel a kapcsolatot Brady-val  > >

.

BRADY Magyarország

www.brady.hu