Duplázza meg könnyedén
a kábelazonosítás sebességét

Növelje meg a kábelazonosítás sebességét a körbetekerhető címkékhez való új Wraptor A6200 nyomtató-felhelyezővel.

Nagyobb rugalmasság,
könnyebb és kompaktabb kialakítás.

A Brady új automatizált címkéző eszköze a hatékonyság növelését szem előtt tartva lett kifejlesztve.
Ismerje meg a körbetekerhető címkékhez egyedülállóan kifejlesztett  Wraptor A6200 nyomtató-felhelyezőt.

A cellarendszerű gyártás és a folyamatvezérelt összeszerelés során a munkahelyek rugalmassága kulcsfontosságú a munkafolyamatok hatékonyságának javításakor. Itt a lehetőség ennek elérésére. A hatékonyság javítására optimalizált Wraptor A6200:

  • szűk helyeken is elfér
  • könnyen mozgatható
  • 7 másodperc alatt nyomtat és teker körbe egy vezetéket

Ez teszi a Wraptor A6200 készüléket kiváló értéket jelentő, munkaerő-takarékos és automatizált megoldássá – ami ráadásul elérhető árú is.

A professzionális címkézés fontossága

A megfelelően azonosított vezetékek, kábelek és alkatrészek segítségével az Önhöz hasonló szakemberek azonnal átláthatják a telepített rendszer működését és csatlakoztatását. Ezáltal gyorsabbá és biztonságosabbá válnak a javítások, a fejlesztések és bővítések, és csökken az emberi mulasztás kockázata is. A professzionális azonosító címkék többet jelentenek, mint elsőre gondolná. A munka jellegétől függően lehet, hogy érdemes ellenállóbb anyagot választani, amely a kábel vagy alkatrész teljes élettartamára biztosítja az olvashatóságot.

Az olvashatóságukat szélsőséges viszonyok mellett is megtartó és rögzítve maradó tartós professzionális címkék segítenek rendben tartani és hatékonyan működtetni a tápkábeleket, hálózati, hang- és adatkommunikációs kábeleket és alkatrészeket.

Teljes megoldások vezeték- és kábelazonosítási igényekhez >>