RFID-címkék: eszközök még hatékonyabb követése

Kövesse eszközeit hatékonyabban a komplex ipari környezetekben, a bármilyen felületen elhelyezhető egyedi RFID-címkékkel.

Brady Corporation segíthet Önnek megtervezni az eszközkövetésre és leltárkezelésre használható, bármilyen felületen elhelyezhető optimális RFID-címkézési megoldást. A választható opciók között megtalálhatók az antennák, a chipek, az opcionális érzékelők, a címkeanyagok, a ragasztók és a nyomatok.

Az Ön környezetéhez optimalizált RFID-címke

A Brady minden tudását és tapasztalatát felhasználva biztosít adott alkalmazásokhoz és környezetekhez igazított, egyedi RFID-címkézési megoldásokat a komplex iparágak számára. Az RFID-címkék testreszabható részegységei között megtalálhatók az RFID-antennák, a chipek, az opcionális érzékelők, a ragasztók, az ipari minőségű címkeanyagok, a címkék alakja és színe, a feliratozása és a programozás. A magas szintű személyre szabhatóságnak köszönhetően módosítható az RFID beolvasási távolsága, de megoldható a horzsolással, vegyi anyagokkal, olajjal való érintkezés vagy a kültéri használat, valamint a fémes és nemfémes hordozófelületeken való alkalmazás is.

Használja ki az RFID
előnyeit minden ipari környezetben

Olvasson be és azonosítson vagy találjon meg több elemet egyszerre nagy távolságból, vagy egyesével közelről. Az RFID előnyei közé tartozik a nagy hatékonysága az áruk átvétele, kiszedése, rakodása és szállítása során, gyártáskor és összeszereléskor, karbantartáskor, leltárazáskor, visszakövetéskor és ellenőrzések során. A kézi beolvasókkal és a stratégiai helyeken elhelyezett rögzített egységekkel szinte minden automatikusan követhető és nyilvántartható.

Teljes megoldás

A Brady teljes megoldást tud nyújtani, ami kiterjed az egyedi RFID-címkékhez való „nyomtató és programozó” RFID-nyomtatókra és beolvasókra is. Az integrálható szoftverrel kezelhetők az RFID-alapú folyamatok, beleértve a közelség alapú érzékelést, a karbantartások és beüzemelések irányítását, a szállítások kezelését, a targoncák működésének automatizálását a raktárakban vagy az áruk számlálását a beolvasókapuknál.

.

.

.

.
.

< <   Fedezze fel a RFID megoldás