Lássa az arcot, ne egy tárgyat: A biztonság személyes dolog

A SafeKey lakatok gyakran az utolsó védőbástyát jelentik a gép energiaellátásának idő előtti helyreállítása, és a személyes és szakmai életútra is kiható karbantartási balesetek előtt. Most akár egy arcot is rányomtathat a SafeKey lakatokra, hogy egyértelművé tegye: embereket sodorhat veszélybe, ha valaki a lakatokat manipulálja.

  • Részletes személyre szabás: fotó, logó, szöveg, sorozatszám és számos más elem hozzáadása!
  • Nagyszerű megjelenés: nagy felbontású színes nyomtatás közvetlenül a lakatra
  • Nagyon megbízható nyomtatás: ellenáll a horzsolásnak, a vegyi anyagoknak és az UV-sugárzásnak, beltéren használható

Kizárási/kitáblázási lakatok egyénivé alakítása >>

A legmagasabb szintű biztonság és védelem kizáró lakatokkal

Az új SafeKey kizáró lakatokhoz az innovatív zármechanizmusnak köszönhetően 700%-kal több kulcskombináció érhető el, mint egy szabványos biztonsági lakathoz. A 100 000+ különböző kulcs révén a SafeKey kizáró lakatokkal optimálisan támogathatók a nagyméretű, csak különböző kulccsal nyitható lakatok alkotta egyedi hierarchiák, melyekben a lakatok szükség esetén a kezelő mesterkulcsával vagy a fő mesterkulccsal is kinyithatók. A kulcsok sorozatszámának nyilvántartása biztosítja, hogy ne legyen két azonos kulcs egy cégnél. A nagyobb biztonság érdekében elektromosan szigetelő és nem korrodáló lakatváltozatok is kaphatók.

.

Nagyobb kizárási/kitáblázási hatékonyság

A SafeKey kizáró lakatok a lakat színéhez illeszkedő színkódolt kulcsokkal is segítenek a kizárás/kitáblázás hatékonyságának növelésében a karbantartási műveletek során. 9 szín érhető el, hogy a karbantartó szakemberek könnyebben megtalálhassák az adott lakathoz tartozó kulcsot. Emellett a kulcsok a zármechanizmusnak köszönhetően könnyen behelyezhetők és kihúzhatók, így a lakat gyorsan és egyszerűen kezelhető.

Személyre szabás

Minden SafeKey kizáró lakatra rágravírozható az alkalmazott, a csapat, a részleg vagy a munkaterület neve, vagy egy sorszám. A különböző kulcsok mellett az azonos kulcs opció is elérhető, amivel egy sor zár nyitható ugyanazzal a kulccsal.

.

.

.

.

Kizárási/kitáblázási útmutató kérése >>

.

W.H. Brady nv Mo-i KKK
Magyarország, 2040 Budaörs
Liget u. 3/2
E-mail: Central_Europe@bradycorp.com
Telefon: +36 23 500 275