Hőmérsékletek egyszerű monitorozása intelligens RFID-címkékkel

A hőmérséklet RFID-hőmérsékletcímkékkel számos alkalmazásnál monitorozható vezeték nélkül módon.

A Brady Corporation új RFID-hőmérsékletcímkéket kínál, amelyek eszközök, berendezések, gépek, állványok, kábelek és szerkezetek széles körénél teszik lehetővé a vezeték nélküli hőmérsékletmérést és monitorozást. A rugalmas, hőmérséklet-érzékelős intelligens címkék szinte bármilyen felületen alkalmazhatók, ezzel támogatva a tájékozott, proaktív döntéshozatalt.

Hőmérsékletek egyszerű monitorozása

Az új RFID-hőmérsékletcímkék alacsony költségű megoldást jelentenek a hőmérséklet monitorozására. Az alkalmazások között megtalálható a környezetmonitorozás, az anyag- és berendezésmonitorozás, a hűtőlánc-monitorozás, az adatközpont-monitorozás, a karbantartási és biztonsági adatgyűjtés, valamint az üvegházhatás-monitorozás. A vékony és rugalmas, RFID-funkcióval rendelkező intelligens címkék nem igényelnek energiát vagy karbantartást. Vezeték nélküli úton kapnak energiát a hőmérséklet UHF-kompatibilis RFID-olvasóval való leolvasásakor. A hőmérséklet-leolvasások automatizálhatók, és a leolvasók az ISO 18000-63/64 és ETSI szabványokkal kompatibilis sávszélességen olvassák le az értékeket.

Szinte minden felületen alkalmazható

Az azonosítás specialistája, a Brady saját fejlesztésű, ipari minőségű címkeanyagok széles választékával tette elérhetővé a hőmérséklet-érzékelő RFID-technológiát. Ezeket a címkéket arra teszteljük, hogy hő, hideg, szennyeződések hatására, valamint kül- és beltérben is a helyükön és jól olvashatóak maradjanak, és ellenálljanak a vegyi anyagoknak, tisztítószereknek, zsírnak, olajnak és üzemanyagoknak. Különböző ragasztókkal sima, érdes vagy porított, valamint sík vagy ívelt felületekhez is odatapadva maradnak.

Teljes megoldás

A Brady teljes körű megoldást tud biztosítani, amellyel felületek széles körénél elérhető a hőmérséklet leolvasása és monitorozása. A teljes megoldás üres vagy előre nyomtatott RFID-címkéket, egy vagy több professzionális címkenyomtatót, a Brady Workstation címketervező szoftvert és RFID-olvasót is tartalmaz.  A megoldás minden összetevőjéhez elérhető a hardver- és szoftvertámogatás.