Egyedi digitális azonosító biztosítása minden eszköznek

A Brady Corporation átfogó RFID-megoldása révén az eszközök egyetlen címke alkalmazásával bármilyen ipari környezetben egyedi, digitális azonosítót kaphatnak.

A felhasználók egyszerre, távolról, valós időben azonosíthatják és találhatják meg a felcímkézett eszközöket, anélkül, hogy ehhez közvetlen rálátásra lenne szükségük. Ismerje meg, hogyan!

.

< < Fedezze fel a Brady teljes RFID megoldását

Jelentős előrelépés a munkahelyi hatékonyság terén

A jól bevált, minőségi RFID-megoldások számos iparágban jelentős előrelépést tesznek lehetővé a működési hatékonyság terén.

A kézi RFID-olvasókkal több eszköz is megkereshető, azonosítható, nyomonkövethető és visszakereshető akár 15 m távolságból, közvetlen rálátás nélkül.

.

A rögzített RFID-olvasók akár az egész munkaterületet lefedhetik, ezzel jelentősen felgyorsítva az eszközök nyomonkövetését. Ennek eredményeként az alkalmazottak gyorsan megtalálhatják a szükséges felcímkézett eszközöket, automatizálhatók a készletek és a teljesség szempontjából másodpercek alatt ellenőrizhetők a kimenő rakományok.

.

Milyen előny jelentkezett más cégeknél?  Ismerje meg esettanulmányainkat >>

Az Ön igényei. Az Ön megoldása.

A Brady teljes globális gyártási kapacitását és szolgáltatásait kihasználja az átfogó RFID-megoldás egyes elemeinek testreszabásához és az RFID-vezérelt hatékonyság biztosításához bármely egyedi munkahelyen. A címkebeolvasási tartomány rugalmasan alakítható, ahogy minden más címketulajdonság is, így a címkék számos ipari környezetben megbízhatóan hozzáigazíthatók a felhasználók eszközeihez.

Érzékelők ágyazhatók be a környezeti adatok rögzítésére, beleértve a hőmérsékletet vagy a nedvességszintet is. A beolvasók egyedileg programozott alkalmazásokkal is összekapcsolhatók, amelyek a specifikus üzleti igényekhez feldolgozhatják az adatokat, de a Brady képes a teljes megoldásnak a meglévő ICT-infrastruktúrával való integrálására is.

A vállalata karnyújtásnyi távolságban

A felcímkézett eszközre vonatkozó, automatikusan gyűjtött adatok a befektetett eszközök számának, helyének, megelőző karbantartásának és környezeti elemeinek megadásával segíthetnek a stratégiai döntéshozatalban.

A készletszintekre vonatkozó döntéseket az automatikusan gyűjtött legfrissebb adatok támaszthatják alá, ezzel tovább növelve az üzleti hatékonyságot és jövedelmezőséget – mindezt az eszközök egyedi digitális azonosítóinak köszönhetően.

.

Töltse le az ingyenes RFID útmutatót >>

.

W.H. Brady nv Mo-i KKK

Magyarország 2040 Budaörs, Liget u. 3/2
Tel: +36 23 500 275
E-mail: Central_Europe@bradycorp.com

www.brady.hu